Címlap Ovis élet
Ovis élet PDF Nyomtatás E-mail

Óvodánk bemutatása - 2.

Minden csoportnak, - a napirendbe építve – kialakult szokásai vannak a „Lelki percek” megtartására. Ezen alkalmakkor vallási tartalmú énekek, versek, történetek, szabad beszélgetések, imák kerülnek előtérbe. Nagyobb egyházi ünnepeinkről közösen emlékezünk meg a kápolnában.

Jelenleg három vegyes életkorú csoportban, csoportonként 25, 3-7 év közötti gyermek nevelését biztosítja óvodánk. Szakmailag jól képzett, kompetenciákkal rendelkező óvodapedagógusok, nevelés folyamatát segítő dajkák és pedagógus asszisztens várják a hozzánk érkező gyermekeket. Feladatunk a kiemelt figyelmet igénylő gyermekek fejlesztése, a képességek fejlesztése, a tehetséggondozás. A gyermekek optimális fejlődése érdekében szakvizsgázott okleveles gyógypedagógus, logopédus, gyógytestnevelő, fejlesztő pedagógus –akik a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda alkalmazottai- is fejlesztik a rászorulókat. A délutáni időszakban a szülői igényekre szerveződő foglalkozásokkal (néptánc, zenevár, Bozsik foci) színesítjük a gyermekek programlehetőségeit.

Óvodánk nyitott az érdeklődő szülők számára, ezzel lehetőséget kínálunk a mindennapjainkba való betekintésre. Mivel óvodánknak nincsen körzete, ezért szeretettel várjuk a városból és a környező településekről a hitet kereső és a hitre nevelést fontosnak tartó családok gyermekeit.

 

 



 

e-napló

Aranytoll

Ki olvas minket

Oldalainkat 1 vendég böngészi

Iskolánk

Közösségi oldalaink