Címlap Ovis élet
Ovis élet PDF Nyomtatás E-mail

Adventi imalánc

 

Az Adventi Imalánc során a családok meglátogatják egymást. Egy beosztás szerint a látogató család elviszi az adventi füzetet a fogadó családnak. Az átadás során lehetőség van egymást személyesen megismerni, imádkozni, együtt játszani a gyermekekkel. A fogadó család este rögzíti élményeit a füzetbe, a gyerekek rajzolhatnak bele, majd viszik tovább, a beosztás szerinti időpontban a következő családnak.

 

Az Árki család bejegyzése

 

„A füzet átvételének napján Róza még beteg volt, nagyon köhögött. Ezért úgy gondoltam, hogy csak beugrok Pankáékhoz a füzetért. Veronika viszont hívott, hogy menjek be és nagyon örültem, hogy egy kicsit jobban megismerhettem a Mózes családot. Igazán jót beszélgettünk, csak azt sajnáltam, hogy Rózi nem lehetett ott.

Szombat este meggyújtottuk itthon az adventi koszorú második gyertyáját. Ilyenkor az egész család a koszorú köré telepedik és együtt énekelünk, imádkozunk. Elmondtunk egy tized rózsafüzért, úgy hogy mindig annál volt a Szentcsalád kép, aki éppen imádkozott. Nagyon szép, meghitt volt az este.

Szép adventi készületet és Áldott karácsonyt kívánunk minden családnak! Árki család „

2018. december

 



 

e-napló

Aranytoll

Ki olvas minket

Oldalainkat 1 vendég böngészi

Iskolánk

Közösségi oldalaink